Publicat la - 2014-11-18

Prima oara cand am simtit nevoia impetuoasa de a-mi da haina de pe mine a fost dupa ce am vazut filmul “Iisus din Nazareth” al lui Zefirelli. Cred ca eram in clasa a 7-a, l-am vazut la video-ul unui prieten. Am facut-o. La propriu. Era noiembrie si am vazut un om sarac si infrigurat si i-am dat geaca. Eram foarte mandru si exaltat, am ajuns acasa si asteptam laude. Mama m-a ascultat, m-a privit si mi-a zis cu lacrimi in ochi: Citeste mai departe »

Publicat la - 2014-10-27

La laude nu prea stiu cum sa raspund.. De obicei ma fastacesc sau ma auto-ironizez ca sa nu mi se suie la cap (ego-ul e un individ parsiv). Dar criticile sunt prilej de dezbatere. Imi plac. Pe bune…

Andrei,te urmăresc din cand in cand la ,,te cunosc de undeva” si iti admir talentul tau actoricesc…chiar te pricepi sa-i inveti si pe alții actorie.  Dar bucătărie? Știi ce faci tu acum? Confirmi si mai tare ,,Pizdificarea bărbatului ” (cred ca știi despre ce este vorba) . Puteai sa faci un blog despre mecanică auto,strungarie,forja,traforaj,spart lemne,ceva barbatesc,etc…ce draqu ,chiar trebuie sa iei rolul de ,,bucatareasa” si sa transmiti pushtilor din ziua de azi,ca trebuie sa găsească ? Meseria de bucatar profesionist este cu totul altceva decât ,,fatentezia” de bucatar pe blog. Lăsați femeile sa aibă fantezii culinare,lăsați femeile sa găsească si noi bărbații sa fim mândri de ele,cu ce bunatati au facut in bucătărie…..pe bune,acum” – Konstantinos Adrian (mesaj primit pe facebook)

De ce in bucatarie…

Citeste mai departe »

Publicat la - 2014-10-08

Iata si episodul 2. Acum mi-e putin frica deoarece nu ma asteptam la atatea vizualizari si aprecieri. Ma uit si ma mir, adica sunt chiar stupefiat.. Si teribil de recunoscator. Sper sa -ti placa si al doilea, sa se ridice la nivelul asteptarilor. Eu nu-mi mai dau seama.

Nici in povestea cu blogul n-am experienta. Nu stiu ce sa scriu aici. Teoretic l-am creat ca pe un fel de rama pentru emisiune. Nu prea imi place sa-mi dau cu parerea Citeste mai departe »

Publicat la - 2014-09-23

Orice ai face, de orice te-ai apuca e cineva care face mai de mult si stie mai bine. Cand eram tanar actor, eram tanar, na’ ce pretentii sa ai, doar n-o sa te apuci sa negociezi cand mai faci si ceva ce-ti place? Apoi am intrat in seriale de televiziune si iar am fost incepator. Apoi am fost jurat, dar stii cum e, formatul e nou, oi avea tu seriale in cv, dar asta e altceva. Citeste mai departe »